On site optimizacija spletnih strani

On site optimizacija spletnih strani

On site optimizacija spletnih strani zajema vse dejavnosti, ki jih počnemo na naši spletni strani v namen boljšega uvrščanja v iskalnikih kot je google. Za vse, ki se prvič srečujete z vprašanjem, kako povečati obisk spletne strani, je odgovor preprost. Investirajte v optimizacijo spletnih strani. S tem boste na svojo spletno stran pridobili večje število vaših potencialnih kupcev in posledično povečali svojo prodajo. Poleg tega pa se vam razširijo dodatne možnosti oglaševanja na vaši spletni strani.

On site optimizacija spletnih strani tako zajema več različnih postopkov, ki jih opravimo na naši spletni strani. Ena izmed najpomembnejših delov pravilne optimizacije spletne strani je nedvomno dobro spisan tekst na vaši spletni strani. Ne samo, da boste na tak način pritegnili uporabnika, da bo na strani preživel več časa, ampak boste z svojim znanjem ustvarjali potrebno referenco.

Druga naj pomembnejša stvar pri on site optimizaciji spletnih strani je prilagodljivost strani na mobilne naprave. Že lep čas namreč spletne strani, ki niso prilagojene na mobilne naprave uvršča drugače kakor pri iskanju preko računalnika. S tem pa boste poskrbeli tudi za dobro uporabniško izkušnjo uporabnika. Kdo pa še rad brska po spletnih straneh, ki niso prilagojene mobilni napravi ali računalniku?

Nasveti za boljše razumevanje

Google, kot iskalnik tako upošteva stvari glede uporabniško izkušnjo. Če malo pomislite, vam vsekakor hitrost interneta v vsakdanjem življenju veliko pomeni. Imate stran optimizirano za hitro delovanje? Veste, da so pri pravilni on site optimizaciji spletne strani slike na mobilnih napravah prikazane v slabši resoluciji, kakor na računalniku, saj je zaslon manjši?

Če želite dolgoročno kvalitetno graditi na optimizaciji spletne strani se morate že tako od samega začetka osredotočiti prav na on site optimizacijo spletne strani. Prav tako je potrebno pravilno povezovati tekst na vaši spletni strani in na na način voditi uporabnika do vseh koristnih informacij, ki mu jih lahko ponudite.

Na razvrščanje vpliva tudi veliko drugih dejavnikov na vaši spletni strani. V celoti jih je več kot 200. V tem članku smo predstavili tiste, ki so najpomembnejši in s katerimi se boste lahko prebili na vidna mesta za lažje besede, ki imajo manj iskanja.

V kolikor, pa je vaša konkurenca močna oz. ste v panogi, kjer imate več tisoč iskanj mesečno za posamezno besedo ali celo več 10.000 iskanj, se morate osredotočiti na off site optimizacijo spletne strani, ki je nadgradnja on site optimizacije spletne strani.

 

on site optimizacija spletnih strani